Shiiiit –jeg sagde det højt….Nu fanger bordet!

Shiiiit –jeg sagde det højt….Nu fanger bordet!

 

Sådan er det bare. Jeg kan umuligt fortryde nu. Eller det kan jeg godt, men jeg gør det ikke. For ikke bare vil hade mig selv for det – jeg ville føle mig utroværdig og fej-  så det er ligesom ikke en option. Og desuden er jeg faktisk så småt begynde at glæde mig. Ikke bare til at komme i mål, selvom det selvfølgelig bliver ultimativt den fedeste følelse. Men også til processen der både kræver en indsats i forhold til min fysik og grad af motivation og mental råstyrke.

Jeg har tilmeldt mig det dersens løb jo…. Og sagt det højt. Ikke bare for mig selv. Jeg har delt det med veninder, venner og familie – delt det med jer her på bloggen –så nu fanger bordet. Shiiit! Og heldigvis…

For det fungerer altså bare utrolig godt, at vove pelsen og sige højt, klart og tydeligt hvilke drømme, ønsker og målsætninger, vi agter at jagte. Det kræver lidt mod, synes jeg –for det betyder, at jeg skal være villig til at dele mine evt. nedture frem mod målet med flere end koret af mine indre stemmer, der kan dominere fra tid til anden.

På den anden side giver det mig også mulighed for opbakning, støtte og support undervejs….Når det bliver svært eller udfordrende om ikke andet. Og ærligt –de sidste par år har lært mig, at det faktisk slet ikke er så farligt at vise min sårbarhed, at perfekt er so last season, og at der bare sker noget på manifestationsplan, når jeg sætter ord på og deler mine visioner, drømme og målsætninger.

Og hvad er det så jeg har rodet mig ud i?

En løbetur ud over det sædvanlige- for mig altså. Mine ben skal flytte resten af min krop rundt om og omkring Esrum sø i alt 27 kilometer. Altså 27 km…. Længere end jeg nogensinde har løbet. Det er ikke en maraton distance- I know! Og for mange måske ikke den store bedrift. Men det er det for mig, hvilket gerne skulle være vigtigst….

Jeg er så småt i gang. Eller dvs. jeg holder min løbetræning ved lige, supplerer med yoga og en hel del stabilitetsøvelser for at holde min lænd og ryg skades-og smertefri så vidt muligt. Endnu har jeg de lange ture til gode, som for mig mest er en udfordring mentalt og ren praktisk. Altså at finde og prioritere tiden til det i en travl hverdag med alt hvad det kræver, og børn, kvalitetsnærvær, selvstændig business, uddannelse mm. skal gå op i en højere enhed…..

Men begrænsninger og undskyldninger får mig ikke igennem de 27km på en tid, jeg kan være bekendt. Så forleden da min løbegejst svigtede, var der ikke andet for end at

  • Snørre skoene og fokusere på min målsætning
  • Løbe kort og effektivt program
  • Smide spotify spilleliste ”Power Bass” i ørerne –det lød ikke kønt, men fik i den grad fart fødderne 😉

Generelt vælger jeg ikke at lade begrænsninger fylde og gør mig umage for at se mulighederne så ofte som muligt. Så derfor tvivler jeg ikke på, at jeg kommer i mål d.27 august, når startskuddet lyder til Esrum sø rundt. Jeg tvivler heller ikke på, at det kan blive møg-hårdt ind imellem på den ene eller anden måde. Uanset –så betyder det altså noget, at billetten er købt, dagen ryddet og ikke mindst, at jeg højlydt har delt min målsætning… Jeg føler mig faktisk allerede med tættere på mål 😉

Ingen kommentarer
Vis mere