Hende her inspirerer mig vildt og gør mig glad i låget at være sammen med…..

Hende her inspirerer mig vildt og gør mig glad i låget at være sammen med…..

Jeg er pisse privilegeret. Mega heldig. Og bare helt vildt glad for at have så mange inspirerende kvinder i min omgangskreds. Og mænd…. Men lige i dag hylder jeg altså the ladies og dyrker det gode Sisterhood –fordi det er så afsindigt fedt!  Og vigtigt ikke mindst at sprede al den gode energi, erfaring, mod og vilje, danske kvinder besidder. Så vi kan lære af hinanden. Inspirere og dele i stedet for at bitch-figthe og kritisere i den tro, at det giver pote til eget selvværd. Det gør det nemlig ikke. Tværtimod.

Det har måske nok været kulturelt betinget her i Dk –at vi ikke er opdraget til at anerkende (højlydt!), klappe på skuldrene, rose, pifte og se på hinanden –og os selv- med highfive-poten løftet…Jantelov og ”du skal ikke tro du er noget” –idéen er bare så energiforladt, forældet og drænende. Hvem er det lige, det gavner? ….. Præcis 😉

Jeg synes omvendt ikke, det behøver eller skal betyde et farvel til ydmyghed –på ingen måde. Men stolthed, mod og ydmyghed er sgu også bare klædeligt sammen, og jeg gør mig dagligt umage for at kunne leve op til de begreber. Og netop derfor elsker jeg at kigge rundt på mine seje medsøstre, suge til mig af alle deres egenskaber, karaktertræk og erfaringer. Jeg bliver inspireret, imponeret og nysgerrig på deres historier, mind-set og visioner.

 

Jeg har taget en snak med en af dem, der skiller sig ud. Én af dem der formår at forfølge sine drømme, hele tiden sætte nye mål og ikke mindst integrere sin årelange erfaring fra sit liv som eliteidrætsudøver til nu at være i rollen som selvstændig succesfuld erhvervsdrivende. Blandt andet. For hun har mange jern i ilden. Dedikeret af natur til de initiativer, opgaver og projekter hun kaster sig ud i. Christina Krogshede er tidligere proffessionel håndboldspiller med mere end 100 landskampe og endnu flere mål i rygsækken. I dag fysioterapeut, mor til Oliver, gift med Christian, boss-lady i webshoppen Bybutterfly som sælger tøj & accesories fra Karii Traa til aktive kvinder, der går op i sundhed og træning og stiller store krav om kvalitet. Og så er hun i øvrigt også mega sød 😉

krogshede

”Bybutterfly.dk er min lille baby, som jeg har været med til at skabe helt fra bunden af. Vi startede webshoppen fordi vi så et kæmpe potentiale i Kari Traas produkter. For 4 år siden var der ikke mange der kendte til brandet. Og jeg kunne aldrig forstå, hvorfor der ikke var flere der trænede i tøjet.

Jeg var helt forelsket, når jeg fik noget nyt tøj og elskede at have det på både til træning men også til hverdag”.

 

Den fornemmelse kan jeg selv i allerhøjeste grad nikke genkendende til. Udover at designet stort set altid holder, er feminint i sit udtryk på den ikke-tuttenuttede måde, så er pasform og kvalitet i top, hvilket bare er lækkert at have på. Og når man, som jeg, ret ofte har en hverdag, der kræver at jeg er iklædt træningstøj, så er det bare virkelig rart at kunne trække i noget, der ikke skriger af idrætstøj på den usexede måde…

 

Udover begejstringen for fedt træningstøj, har Christina og jeg også det tilfælles, at vi er selvstændige. Jeg tog springet fuldt ud for snart et år siden, og er vild med det, selvom det også kræver ufattelig meget tålmodighed, vedholdenhed og flid. Og den erfaring – at det ikke kun er sjov og spas at starte en ny virksomhed op fra bunden, har Christina også erfaret.

 

”Det tager MEGET længere tid og kræver MEGET mere arbejde, end man lige tror.

Og når man er ny i iværksætter verdenen, er det fuldstændig som at være på skattejagt…

Én brik af gangen skal lægges – og én opgave af gangen skal løses, før du kan gå videre til næste post.

Men det er vældig tilfredsstillende at se det vokse. Da den første kunde aflagde sin ordre, var jeg så stolt at jeg kunne sprænge. Jeg får jeg et stik af stolthed, hver eneste gang en kunde lægger en ordre og min tlf. giver en lille lyd fra sig. 🙂

Jeg arbejder på webshoppen hver eneste dag, enten fysisk på lageret, i mit hoved, eller bag skærmen. ligesom med min håndbold har det bare aldrig føltes som et rigtigt arbejde fordi jeg synes det er sjovt og jeg elsker at lave det”.

 

Træning og en aktiv, sund livsstil er kendetegnende ved alt Christina har fingrene i. Og hun ser altid skarp, fit og pivlækker ud. Så hvordan træner en eks-håndboldspiller i dag?

”Jeg spiller faktisk stadig håndbold blot på andet niveau. En del af den træning er altid styrke-og konditionstræning med en hel del intervalløb. I bund og grund så skal jeg helst have et mål med at træne….Gider jo allerhelst at løbe efter en bold. Og vinde…..haha! Jeg synes, ærligt, det er røvsygt at være i et fitnesscenter alene. Holdet, fællesskabet og konkurrenceelementet er afgørende for mig. Skiskydning med løbesko, som er et nyt koncept herhjemme, kunne jeg godt falde for. Eller noget som Nordic Race hvor er forhindringer undervejs på ruten”.

Christinas webshop er fuld af lækre sager… Jeg kan surfe rundt derinde laaaang tid, inden jeg bestemmer mig for, hvad der skal i kurven. Men hvad er hendes egne favoritter?

Yndlingsoutfit til træning?

”Kristina LS, luftig singlet og Louise tights”

Og altid pakket i Røthe eller Marte bag. De har en perfekt størrelse med god plads til både træningstøj og computer”.

Ting fra shoppen du holder særligt af?

”Marianne tights fordi den har en bred lækker linning og uldtøjet fra Rose serien. Det har jeg på både til hverdag og træning.

Dine bedste tips til et sundt liv?

  • Flet aktivitet og sociale behov sammen. Lav træningsaftaler med din veninde og pak træningstøjet så du har det med på arbejde. Så fanger sofaen dig ikke…
  • Du skal lave noget, du synes giver mening og er sjovt! Dur ikke at tvinge sig igennem hverken en kostplan eller spinningtime, hvis man er ved at dø af kedsomhed”.

Hvem inspireres du selv af og hvorfor?

”Min mand inspirerer mig! Han er modig, ser altid muligheder og har et væld af gode idéer! Han har gennem tiden skubbet til mine grænser og lært mig at ingenting er umuligt”.

Hhhmmmm…. Total i orden mand! Lækker shop, lækker krop, smuk sjæl, skarpt sind… The lady got it all! Krogshede du er en stjerne. Tak for snakken og keep up the good work <3

 

 

 

 

Ingen kommentarer
Vis mere