Om mig

”About me”

Mit navn er Signe. Jeg er 34 år og så privilegeret, at jeg kan fylde min hverdag med alt det, jeg elsker mest. Mine to børn, min ildsjæl af en mand, og mit arbejde med holistisk, antifanatisk sundhed, som er min store passion. Jeg er af den cementerede overbevisning, at krop og psyke hænger sammen….Alt i mit liv har indtil nu bevist, at den overbevisning er en keeper.

Jeg elsker at arbejde med mennesker og lever i dag min drøm ud som selvstændig, hvor jeg til daglig hjælper kvinder –og enkelte mænd – med at få et sundt, selvkærligt forhold til deres krop med den rette træning, empati og coaching.

Min livfilosofi er meget, at begrænsninger er kun til for at blive udfordret….

”Kig på stjernerne og ikke dine fødder” citat: Professor Stephen Hawking.

Jeg elsker det! Lad dig ikke begrænse af bump på vejen men gå efter dine drømme i livet. Det forsøger jeg hver dag selv at leve op til.

Træning og bevægelse har altid været en stor del af mit liv. Jeg kan faktisk slet ikke fungere uden. Som barn gik jeg sjældent –jeg hoppede, dansede af sted og startede derfor til dans som 4-årig. Det blev startskuddet til et langvarigt kærlighedsforhold med de bedste oplevelser og flere år som professionel danser og koreograf.

I dag er løb og yoga mine yndlings træningsformer – fleksibiliteten og de mange muligheder for variation, synes jeg er intet mindre end genialt. Den ene dag kan jeg løbe som en djævel og slå min rekord, en anden dag løbe med det ene forløb at cleare mine tanker og nyde omgivelserne, praktisere yoga hjemme på stuegulvet eller svede igennem til en Bikram klasse.

Jeg er sindssyg nysgerrig og har altid et ret åbent sind i forhold til nye tendenser og sundhedstrends – dog lader jeg mig ikke længere forføre men inspirere. For min overbevisning er, at der ikke kun er én rigtig måde at træne, spise og leve på, men at det kan variere –og forandre sig over tid. Heldigvis.

Lidt mere privat

Jeg bor i Brøndbyøster, på en lille villavej i den gamle landsby omgivet af skov. I baghaven bor en gammel fiskehejre, og jeg nyder at nikke anderkendende til den på mine mange løbeture gennem skoven. Lyder kvalmende idyllisk og er det faktisk også, hvis man bare kigger på stilbilledet. Vores gamle murermester villa danner rammen om et familieliv med lortebleer, LEGO dimser alle vegne, bøger, notater, diverse træningsredskaber til alles fornøjelse –og ikke mindst masser af varme, kant og uperfekthed. Jeg er vild med det.

Min største præstationer i livet er vores to børn –August og Ella (5 og 1 år). De kom ikke hverken med storken eller efter en hed nat, men efter adskillige hormonbehandlinger og justeringer i kost, træning men mest af alt mit til tider lidt absurde ambitionsniveau. Af uvisse årsager har jeg haft tendens til at tro mit døgn har flere timer end 24…. Med alderen –og i kraft af de to lækre men krævende unger, vi har sat i verden, har jeg fundet fred og ikke mindst guld ved også indimellem at prioritere nul planer og langsommere tempo. Paradoksalt nok har jeg aldrig været i bedre fysisk form, end jeg er i dag.

Min blog

Bloggen her kommer til at handle en masse om, hvordan træning og sundhed rimer på travl hverdag, ulvetimer og lækkerhed – og ikke mindst hvorfor quickfixes aldrig er løsningen…..

 

 

 

Om mig Om mig Om mig